Concrete Pump Car

Concrete Pump Car

one. Introduction for Shanman concrete pump machine

Our very good efficiency tiny concrete pump have been extensively employed in a lot of building areas these kinds of as Water conservancy,CZPTtricity,Railway, Freeway, Tunnel, Mine, Nationwide Protection, and so forth. They have also been exported to many nations and got an excellent reputation . Our goods have passed BV and ISO9001 CZPT CZPT Program Certification and the mining concrete pumps have handed the Protection Certificate of Acceptance for CZPT CZPT.

2. Advantages
1.Power system trailer-mounted concrete pump
CZPT oil pump: Germany CZPT, Bolseen
two.CZPTtronic control system 
Japan Mitsubishi Programmable Logic Controller (PLC) electronic control system. Main electric elements are imported CZPT Schneider, Siemens, OMRON, LG etc.
3.CZPT system 
The unique open hydraulic system and hydraulic cushion technology contribute to the smaller exchange impact and less heat of the system. Meanwhile, with the CZPT brand of main pump and hydraulic valve, the safety and reliability of the concrete pump are guaranteed. 
4.Pumping system 
Pumping displacement variable adjustment: Change the pumping displacement according to the construction to meet the requirement of the condition. Reducing design of the hopper could release the reducing pressure of the concrete into the delivery pipe maximally,  and prolong the service life of the S pipe outlet.
five.CZPT System
The patented central automatic lubrication system comes with a piston grease pump, features high pressure and reliability, which can realize automatic lubrication of piston. The filters at the outlet and the inlet of oil ports as double protections guarantee the system reliability.

three. Technical specs

  Specification for tiny concrete pump
Model SM-22-twenty
Electrical power 22kw
dimensions 2100*780*1200mm
weight 900kg
Max. vertical conveying top 50m
Max. horizontal  conveying length 80m
operating ability ten-12m3/h
Max. concrete grain measurement ≤3cm
outlet diameter 120mm
oil cylinder stroke 650mm
 Material cylinder diameter 120mm
conveying pipe diameter  100mm

four. CZPT procedure

five. Application

six. Packing and shipping and delivery

seven. Factory display

8. CZPTions you may possibly have
Q1.What is the major purpose of our concrete pump?

Ans.: It has different designs utilised for all varieties of doing work internet site.

Q2. What is your conditions of payment?
Ans.: T/T 30% as deposit, and 70% prior to shipping and delivery. We’ll demonstrate you the images of the merchandise and
deals prior to you pay out the harmony.

Q3. What is your conditions of delivery?
Ans.: EXW, FOB, CFR, CIF.

Q4. How about your delivery time?
Ans.: CZPTly, it will consider seven -10 functioning days after getting your progress payment.
The distinct supply time relies upon on the things and the amount of your buy.

Q5. What is the guarantee of our device?
Ans.:Our major machine enjoys a one year guarantee(except for the hammer), throughout this time all components
broken can be altered for a new 1.And we supply videos for device install and procedure.

Q6. What is your conditions of packing?
Ans.: CZPTly, we use CZPT exported picket scenario for LCL goods, and mounted properly for FCL products.

Q7. Do you take a look at all your merchandise ahead of delivery?
Ans.: Sure, we have 100% test just before delivery.And we will connect our inspect report for every device.

Q8.Do you Favored offer dress in parts for transacted customers?
Ans.: Indeed, we have records for your customers, and will favor delivering accessories to clientele.

Q9: How do you make our company long-time period and good romantic relationship?
Ans.: one. We preserve good good quality and competitive cost to guarantee our consumers positive aspects 2. We regard each consumer as our buddy
and we sincerely do enterprise and make buddies with them,
no subject exactly where they arrive from.

Q10.Do you have any certificates for your equipment?
Ans.: All of our merchandise coming with the certificates of CE, ISO9001.

Concrete Pump Car